Välkommen Per Johansson! Träffa honom i vårt tält på junicupen

Per Johansson kommer från handbollens värld där han är känd för det svenska folket genom sin karriär som tränare för både svenska och utländska klubb-och landslag. Per kommer senast från 6 års tränaruppdrag i Rumänien, Montenegro och Ryssland. Han är just nu aktuell som förbundskapten för damlandslaget i Nederländerna samt som TV-kommentator för handbollen på Discovery, där han bl.a. senaste kommenterade OS i Tokyo.

Med Per vid vår sida sedan början av maj siktar vi på att växa genom ett tydligt fokus på att vända ohälsa och sjukdom till hälsa. Per kommer främst arbeta med kundkontakter – att få fler företag att få upp ögonen för hur viktig medarbetarnas hälsa är samt att visa vad vi på Prima Hälsa kan göra för dem.

Du som vill veta mer om vår verksamhet och vad vi kan göra för dig, hälsa på Per och våra övriga kollegor i vårt tält på sponsorsområdet i Junicupen i centrala Uddevalla – där ni även kan TBE-vaccinera er samt gå en quiz med Active Quiz – första pris är en landslagströja signerad av Mikael Appelgren!

Välkommen Per!!!